CONTACT

‘t Kleverhuis is een warme en gezellige ruimte om te huren voor een verjaardag, partijtje, workshop, vergadering, koffieochtend, werk of andere activiteiten.

Nieuwsgierig geworden? En wil je meer weten over de mogelijkheden van ‘t Kleverhuis, of gewoon even binnenkijken? De deur staat open!
Wij zijn te bereiken op info@kleverhuis.nl.

Adres
Stichting ’t Kleverhuis
Maerten van Heemskerckstraat 69a
2021 ZH Haarlem
info@kleverhuis.nl
KVK:  78270936

CONTACT

Nieuwsgierig geworden, meer weten of direct reserveren?
Wij zijn te bereiken op
info@kleverhuis.nl.

Adres
Stichting ’t Kleverhuis
Maerten van Heemskerckstraat 69a
2021 ZH Haarlem
info@kleverhuis.nl
KVK:  78270936

Veelgestelde vragen:

Mag ik zelf mijn eten en drinken meenemen.

Ja!
Dat is precies ons concept. De ruimtes zijn te huur inclusief gebruik van onze koelkast en servies, en je mag zelf je eten en drinken meenemen. Dus succes met het bakken van je eigen verjaardagstaart. Heb je echter geen zin om alles zelf mee te slepen, dan is er de mogelijkheid om de koelkasten gevuld te hebben bij aanvang. Neem dan wel even contact met ons op via info@kleverpark.nl

Zijn er ook andere tijden mogelijk dan de dagdelen?

Zeker!
Echter is dit wel afhankelijk van de beschikbaarheid voor of na het dagdeel dat je in gedachte hebt.
Je kan altijd bij ons terecht voor vragen hierover, stuur een mail naar info@kleverhuis.nl, dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

Is catering mogelijk?

Ja!
Wij hebben afspraken met diverse lokale cateraars die bereid zijn om jou gewenste catering te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden stuur dan een bericht naar info@kleverhuis.nl

Zijn er parkeerplaatsen voor de auto?

Nee!
In de omliggende straten is alleen betaald parkeren mogelijk. Ons verzoek is of je als bezoeker je auto in de Cronjé Parkeergarage wilt parkeren om het overlast in de buurt te beperken. Dit is op 7 minuten loopafstand van ’t Kleverhuis. De route is op deze link te vinden.

Locatie

Contact ONS

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van een de ruimtes in ’t Kleverhuis of wil je reserveren vul dan het formulier in. Wij vertellen graag meer over de huur mogelijkheden van ’t kleverhuis en de verschillende ruimtes.
Voor vragen en reserveringen zijn wij bereikbaar via  info@kleverhuis.nl